Vredes forløb

I mine vredes sessioner tilbyder jeg coaching omkring hvordan du kan blive stærkere i grænsesætning og finde ind til mere power i din dagligdag. Udgangspunktet er dig og din specifikke situation. Arbejde omkring vrede og grænser har mange facetter. Jeg vil tage dig igennem  praktiske øvelser som har formålet at udvikle særlige evner og kvaliteter hos dig. Det kan handle om at stå stærkt i kroppen eller finde det rigtige mindset. Det kan handle om at bruge stemmen.

Uafhængig hvad du har behov for er jeg overbevidst om at løsningen findes findes inde i dig og kan guides frem, trænes og integreres i dit liv.

Ud over at vi vil samtale og øve under sessionen vil jeg også sende dig hjem med forslag på øvelser som kan gøres alene eller sammen med andre. Du vil også nogle gange få forslag på relevant litteratur for fordybelse i de temaer vi arbejder med.

Som udgangspunkt vil jeg anbefalde et forløb på 5 gange med forskellige fokus per gang. Du er velkommen at tage den første session før du comitter dig til et forløb.

“Varme anbefalinger herfra til Gustav. Har fulgt hans 5 sessioners vredesforløb og det har givet mig rigtig meget energi og perspektiv og nogle brugbare konkrete redskaber til at møde nogle af de udfordringer livet kaster efter mig.”

-klient vredesforløb

Du er meget velkommen